Om oss

 

 

Erik Tanche Nilssen AS er et familieeid aksjeselskap, grunnlagt i 1902. Selskapet driver handel og produksjon gjennom to forretningsområder – engros og grafisk.

 

 

ETN Engros
Vår engrosavdeling leverer detalj- og engroshandel med emballasje, forbruksmateriell møbler og interiør til alle typer sluttbrukere i Telemark og Vestfold.

Vi har ca. 20.000 lagerførte artikler innenfor emballasje, storhusholdning, medisinske forbruksvarer, kontor- og datarekvisita, kontormøbler og interiør, og fyller rollen som totalleverandør for mange av våre kunder. Erik Tanche Nilssen AS er medlem av Norengroskjeden.

 


ETN Grafisk
Vår grafiske avdeling leverer trykkeritjenester, og design av trykte og interaktive flater. Vi er et av landets største trykkerier i storformat, offset- og digitaltrykk, og leverer til kunder over hele landet.

ETN Grafisk er totalleverandør av alle tjenester innenfor områdene print og design. Vi tilbyr også en  nettløsning for bestilling av trykksaker og merkevarestyring av din bedrifts profil. Vårt trykkeri består hovedsakelig av moderne ark- og digitaltrykkmaskiner.

Erik Tanche Nilssen AS er sertifisert i henhold til ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø).